Online
Teklif

caniasERP Live’da  KVKK Uyumluluk Süreci ve Risk Yönetimi Konuşulacak

13.09.2019

IAS Global Kalite Sistemleri Müdürü Çiğdem Dönmez, 26 Eylül’de Four Seasons Bosphorus Hotel’de düzenlenecek caniasERP Live etkinliğinde, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile birlikte gelen yasal zorunluluklar ve caniasERP’nin sunduğu çözümler konusunda firmaları aydınlatacak. Ayrıca yenilenen konsepti ile ERM Kurumsal Risk Yönetimi modülünü aktaracak.

IAS Global Kalite Sistemleri Müdürü Çiğdem Dönmez26 Eylül’de Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleşecek olan caniasERP Live etkinliğinde, caniasERP’deki son yenilikler, avantajlar, IAS’nin gelecek planları ve Endüstri 4.0 ile birlikte şekillenen yeni misyonlar konuşulacak. IAS Global Kalite Sistemleri Müdürü Çiğdem Dönmez, caniasERP Live etkinliğinde 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında firmaların yürütmesi gereken uyumluluk süreci çalışmalarından ve bununla ilgili caniasERP’nin sunduğu çözümlerden söz edecek. Aynı zamanda yenilenen Kurumsal Risk Yönetimi Modülünü anlatacak. Açık rıza ve talep yönetimi, dinamik yetkilendirme / yetki minimizasyonu, erişim hakları yönetimi ve raporlamaları, veri silme/ yok etme / anonimleştirme, veri maskeleme, hatırlatma uyarı sistemleri, kişisel veri modül etkileşimleri, kurumsal risk analizi gibi pek çok konuyu aktaracak olan Dönmez, “Bu tür buluşmalara çok önem veriyorum; karşılıklı olarak deneyim ve fikir paylaşımı için çok güzel bir fırsat. IAS ailesi olarak caniasERP Live etkinlikleri ile hem caniasERP dünyasındaki son gelişmeleri aktarmayı hem de karşılıklı paylaşımlarda bulunarak katkı yaratmayı hedefliyoruz” diyor.

IAS olarak 2019 yılında yoğunlaştığınız gündem maddeleri neler? Yılın ilk yarısını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bu yıl, kurumsal hedeflerimizde de yer alan başlıklar üzerinde yoğunlaştık; IAS DB bunlardan biriydi. Kendi veri tabanımızın bir ürün olarak geliştirilmesi ve satışa sunulması, yeni versiyonumuz olan caniasERP’nin 8.02’nin yayınlanması, IoT - Üretim otomasyonu ve Üretim zekası uygulamalarımız, yeni kullanıcı ara yüzümüz, caniasERP iş zekası ürünü olan canias IQ, KVKK uyumluluk çalışmaları - Kişisel Verilerin Korunması Yönetim Paneli, yeniden yapılandırdığımız Kurumsal Risk Yönetimi modülümüz ERM, Eş Zamanlı Maliyet uygulaması ve mobilite konuları... 2019 yılında gündemimizi oluşturan başlıca konulardı. Aynı zamanda Endüstri 4.0, yapay zeka ve makine öğrenmesi projelerimiz de devam etti. Teknik konular ve geliştirmelerdeki yeniliklerin yanı sıra kurumsal yapılanmamız ve pazarlama stratejilerimiz açından da 2019 yılı için gündemimiz oldukça yoğundu. IAS Güney Kore ofisimizin açılması bunlardan biri. Brezilya, Yemen, Litvanya ve İngiltere gibi pazarlarda konumlanmamız, global ofislerimizdeki yönetim sistemlerimizin uluslararası standartlara göre sertifikalandırılması, bu sistemlerin senkronize edilerek entegre yönetilmesi, IAS Business Academy’nin iş hacminin ve etkinliğinin arttırılması, sektörel çözüm rehberlerinin hazırlanması, IAS proje yönetim metodolojisi ve danışmanlık el kitabının hazırlanması konuları da kurumsal yapılanma ve pazar payı anlamındaki 2019 hedeflerimizde yer alan konulardan bazılarıydı. Yılın son çeyreğine geldiğimiz bugünlerde 2019 yılında hedeflerimizi gerçekleştirdiğimizi memnuniyetle görüyoruz. Bunları gerçekleştirmiş olmak da yeni hedefler için bizleri motive ediyor.

caniasERP’deki Son Gelişmeler İlk Ağızdan Anlatılacak

caniasERP Live İstanbul etkinliğinden bahseder misiniz?
caniasERP Live etkinliklerimizin altıncısını 26 Eylül’de Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleştireceğiz. Bu etkinliklerimiz hem caniasERP dünyasındaki yenilikleri tüm paydaşlarımız ile paylaşmak anlamında hem de bir araya gelip etkileşimde bulunmak, karşılıklı fayda ve fırsat yaratmak anlamında oldukça verimli, keyifli ve heyecanlı geçiyor. Bu nedenle caniasERP Live etkinliklerini çok önemsiyoruz. Bu yılki etkinliğimizde de yine sektörden ve caniasERP dünyasından pek çok sıcak gelişmeyi paylaşacağız, projeksiyonumuzdaki konuları sunacağız. Sektörel gelişmeleri birlikte irdeleyerek geleceğe dair yeni öngörülerde bulunacağız, geri bildirimler alacağız. Sonuç olarak yine keyifli ve verimli geçen bir etkinliğe daha imza atacağımızı düşünüyoruz. Bu tür sektörel buluşmalara ben çok önem veriyorum çünkü karşılıklı deneyim ve fikir paylaşımı için çok güzel bir fırsat yaratıyor. IAS ailesi olarak caniasERP Live etkinlikleri ile sektöre katkı sağladığımızı ve tüm paydaşlarımızı bir araya getirerek birbirleri ile de etkileşime girmeleri için ortam yarattığımızı düşünüyorum. Ben de bunun bir parçası olduğum ve IAS adına bu etkinlikte yer aldığım için de keyif alıyor ve gurur duyuyorum.

Sizce etkinliğe katılmak neden önemli?
Katılımcılar bu etkinlikte öncelikle caniasERP’deki son yeniliklerden haberdar olacak, en güncel bilgiye erişmiş olacaklar. Onun dışında tüm IAS ailesi ile bir araya gelme, birebir soru sorma, etkileşimde bulunma, geri bildirimde bulunma fırsatı elde edecekler, fikir alışverişinde bulunabilecekler ki bu bizim için de çok değerli. Bu nedenle herkesi etkinliğimize katılmaya davet ediyoruz ve çok verimli ve keyifli geçeceğini düşünüyoruz. 

caniasERP Live’da KVKK Süreçleri Konuşulacak

Siz hangi konuda sunum yapacaksınız? Ana hatları ile anlatır mısınız?
Benim yapacağım sunum iki ana başlıktan oluşuyor: Birinci bölümde 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında firmaların yürütmesi gereken uyumluluk süreci çalışmalarından bahsedeceğiz ve bununla ilgili caniasERP üzerinde nasıl bir çözüm sunuyoruz onu anlatacağız. İkinci bölümde yeniden yapılandırdığımız ERM: Kurumsal Risk Yönetimi modülümüz yer alacak. KVKK ile ilgili bölümde; Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında firmalara gelen pek çok yükümlülükten ve caniasERP yönetim paneli ile bu yükümlülükleri yerine getirmekte firmalara nasıl bir araç sunduğumuzdan söz edeceğiz. Bu anlamda pek çok başlığımız olacak: açık rıza ve talep yönetimi, dinamik yetkilendirme, yetki minimizasyonu, erişim hakları yönetimi ve raporlamaları, veri silme / yok etme / anonimleştirme, veri maskeleme, hatırlatma uyarı sistemleri, kişisel veri modül etkileşimleri, yeni domain yapısı ve KVK konfigürasyonu, KVK yönetim paneli analiz ve raporlama ekranları ile birlikte bu süreci nasıl yöneteceğimiz KVKK başlığı altında inceleyeceğimiz konular. Kurumsal Risk Analizi modülümüz ile ilgili bölümde ise kısaca şunlardan bahsedeceğiz: Artık tüm yönetim sistemleri risk bazlı yönetiliyor. Kalite yönetim sistemi, bilgi güvenliği yönetim sistemi ve aynı zamanda kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında yapılan çalışmalar hep risk temelli çalışmalar. Biz de kurumsal risk yönetimi modülümüzü tamamen bu ihtiyaçları karşılayacak şekilde güncelledik. Bu bölümde risk yönetimini sistemimizde nasıl yapılandıracağız, risk bazlı yönetimi nasıl yapacağız, risk analizlerini ERM modülü ile nasıl gerçekleştireceğiz ve raporlayacağız konularını inceleyeceğiz.


 

Benzer İçerikler

IBA Webinar’ları Hız Kesmeden Devam Ediyor

15.09.2020

Mart ayından bu yana her Salı, IAS Business Academy tarafından ücretsiz olarak düzenlenen caniasERP webinar’ları izleyiciden büyük ilgi görüyor! caniasERP modülleri ile ilgili güncel bilgilerin yanı sıra Endüstri 4.0 konularını da içeren webinar’lar, hız kesmeden devam ediyor.

Canias ERP

sales_tr@caniaserp.com

+90 (212) 465 65 60

Havaalanı Kavşağı EGS Business Park Blokları B1 Blok K:17 34149 Yeşilköy - Bakırköy / İstanbul

Copyright 2018 - Industrial Application Software - Tüm Hakları Saklıdır.
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır. İncele